Bemutatkozás

Üdvözöllek honlapomon!

 

Örülök, hogy Neked is fontos az egészséged! Akár prevenciós céllal keresel masszázst, akár fájdalmaidra keresel gyógyírt, vagy ha csak relaxálni-feltöltődni szeretnél, itt mindenképp jó helyen jársz. Keleti és nyugati masszázstípusok valamint wellness kezelések széles választéka áll rendelkezésedre, melyek sora folyamatosan bővül.

Ajándékutalványok is kaphatóak különféle masszázsokra, vagy választható masszázsra is egy adott értékben. Ha nem tudod mit ajándékozz szerettednek, vagy ha nem akarsz egy újabb felesleges holmit vásárolni, a masszázs ajándékutalvány egy kitűnő ajándék lehet, mely minden nő arcára mosolyt csal.

A masszázs kezelések összeállításakor kifejezetten a hölgyek igényeit vettem figyelembe és kizárólag hölgyek masszírozását vállalom! Ha te is szívesebben jársz női masszőrhöz, és ha te sem szereted a nagy szalonok zsúfoltságát, esetleg ha házhoz is járó masszőrt keresel, akkor nyugodtan olvass tovább. :)

Csak hidegen sajtolt kiváló minőségű növényi olajokat és 100%-os tisztaságú illóolajokat használok a masszázsokhoz, melyek közül biztos megtalálod a hozzád illőt. Különleges hatóanyagokat választottam a kezelésekhez, így nem csak egy egyszerű masszázst kapsz, hanem feltöltődhetsz testileg-lelkileg, és a bőröd is hálás lesz. Az általam használt krémek is mind ásványi olaj (kőolaj származék) és parabén mentesek, értékes hatóanyagokkal dúsítottak.

Masszázsaimra megelégedettségi garanciát vállalok: ha első alkalommal próbálod ki egy adott masszázsomat és nem tetszik a kezelés, szólj félidő előtt, és nem kell kifizetned az árát!

Helyileg Budapesten, és vidéken Pásztón dolgozom. Budapesten több masszázs típust (amihez nem szükséges masszázságy) háznál is vállalok, ingyenes kiszállással. Egyéb esetekben a XIII. kerületben, a Jászai Mari tér közelében tudlak fogadni egy családias hangulatú helyen, az Asram Jógaközpontban.

Hozzám munkaidő után vagy hétvégén is jöhetsz, időpontok általában pár napon belül!

Törzsvásárlóimnak 3 havonta ajándékkal kedveskedem! Bérlet akcióban 15% kedvezménnyel juthatsz hozzá kedvenc masszázsaidhoz. Ha pedig másoknak is ajánlod a masszázsom, akár egy ingyen masszázs is a tiéd lehet! Ezen kívül változatos akciókkal várlak! Bővebb információkért tekintsd meg az Akciók menüpontot.

Bízom benne hogy kezeléseim az egészséged és a szépséged hasznára válnak!

Bármilyen kérdés esetén keress bizalommal!

 

Barsi Anna,

okleveles svéd-, thai-, és talpmasszőr,

nemzetközi csecsemőmasszázs oktató